• 12-15 juli 2017. Öppningsmötet börjar onsdag kl 19 i Vasakyrkan.

    -193Dagar -1timmar -21minuter -31sekunder

Tiden går fort

Det känns kanske lite märkligt att säga att det snart är sommar. Snart dags för Oasmöte i Umeå.

Tiden går rätt fort och snart är vi där. Vi som arbetar med planeringen av sommaroas i Umeå är redan där, åtminstone så pågår förberedelserna för fullt.  Utan tvekan har vi en längtan att oasmötet ska bli en uppmuntran och inspiration för alla församlingar och kyrkor i Umeå.  Visst vore det underbart om vi i Umeå kan prioritera några dagar tillsammans med fokus på Jesus Kristus och att vi tillsammans låter oss inspireras av bra undervisning, men också av den gemensamma  lovprisningen till vår Herre.

Jag vet att att sommaren är en period av många konferanser inom varje samfund, vilket är härligt, och att det är en period av vila och återhämtning.  Samtidigt så är det en möjlighet att prioritera en satsning på norrland och Umeå i synnerhet denna sommar. Några dagar i gemenskap oavsett vilket samfund eller församling vi så att säga tillhör. Vi behöver varandra och jag är övertygad om att några dagar i gemenskap blir en manifestation av tillbedjan och lovprisning.

Förra årets sommarOas i Umeå fylldes Vasakyrkan och Stadskyrkan, där vi hade seminarier i olika kyrkor och inte minst Youngsters på Kafe Station.  Vi är medvetna om att lokalerna för kvällsmötena inte räckte till med avseende på antal sittplatser och att det var väldigt varmt.  I planeringsgruppen ber vi för att det ska öppnas möjligheter till också i sommar fortsätta vara i Vasakyrkan, Stadskyrkan, Pingstkyrkan m fl, men kanske också kombinera med en ännu större lokal för kvällsmötena. Utmaningen är att det kostar mer pengar. Bra att veta är att alla kostnader finansieras med gåvor av dig och mig.

Be för detta  då vi behöver planera färdigt så snart som möjligt.

Till sist.

Nu på fredag den 20 januari kommer Berit Simonsson till Umeå!

Kom till Vasakyrkan kl 19.00 nu på fredag den 20 januari.

 

Planeringsgruppen genom

Daniel Jaede

Bookmark the permalink.

Comments are closed