• 12-15 juli 2017. Öppningsmötet börjar onsdag kl 19 i Vasakyrkan.

    -193Dagar -1timmar -11minuter -2sekunder

Miriam Axklo – Öppningstalare vid sommarens Oasmöte i Umeå

Miriam Axklo; jag är uppvuxen i Syd Afrika där mina föräldrar var missionärer. Ifrån barnaåren fick jag lära mig att man går först till Gud med allt. Jag fick också se den osynliga världens verklighet. Människor fick sina liv förvandlade och flera blev fysiskt helade. Jag kom till Sverige vid 17 års åldern och utbildade mig bl a till sjuksköterska och gick missionsskola. Jag har tillsammans med min man verkat både i Syd Afrika och i Botswana som pionjärmissionärer. Vi arbetade med att bygga upp en sjukvårdsklinik, där ingen sådan fanns. Vi ”fick” en dotter som gåva av en man i byn. Fö har vi tre barn m fam. jag kom till Sverige i början av 90 talet och har verkat i allkristna sammanhang sen dess.  Jag älskar att se människor söka Gud och se hur Gud på olika sätt svarar på bön. Jag längtar efter att se Guds folk, ingen nämnd ingen glömd, leva ett naturligt liv med övernaturlig kraft. Att vara med i bärarlaget för Guds tjänare i förbön. Då blir bönens liv, grundat i Guds Ord mer och mer vår livsstil och på riktigt. Ett mycket spännande liv!

Comments are closed