• 12-15 juli 2017. Öppningsmötet börjar onsdag kl 19 i Vasakyrkan.

    -193Dagar -1timmar -2minuter -57sekunder

Löftesgåva

Vi har stora förväntningar inför Sommaroas i Umeå 2017! Vi tror att Herren öppnar dörrar och vill beröra många människor. Efter förra sommarens otroliga respons och många vittnesbörd väntar vi fler deltagare denna sommar och då behövs en tillräckligt stor lokal. Alternativen är få.

I Folkets hus i Umeå finns möjligheterna. IDUN-teatern är flexibel och kan anpassas till en fin möteslokal. Där ryms vi många utan att trängas eller att luften tar slut. Men, det kostar pengar. Det kostar så mycket att oas-rörelsen vill få veta, redan i förväg, om det är möjligt att samla in de pengar som behövs, mellan 30.000 och 60.000 sv kr förutom kollekter och gåvor under själva oas- mötet.

Nu vänder vi oss till Dig och ber om Din hjälp. Vi vill be Dig att redan nu lova att ge en extra gåva som kan göra det möjligt att hyra IDUN- teatern plus ett par rum till i Folkets hus. Gåvan kan vara stor eller liten, det viktiga är att vi ganska snart får veta att du är beredd att bidra och med hur mycket. Ge ditt löfte genom att fylla i formuläret nedan. Du kommer att få veta hur pengarna ska betalas in. Du behöver naturligtvis inte betala något alls om vi inte lyckas få löften på det som behövs för att hyra Folkets hus.

Vi tror att Herren vill möta oss på ett särskilt sätt under sommar-oas i Umeå. Ditt löfte och senare Din gåva blir till stor välsignelse för många!

Gud välsigne Dig!

Planeringsgruppen i Umeå.

 

Om du vill ge en anonym gåva kan du ge en gåva via Swish eller Plusgiro. Kontonummer hittar du här.

Frågor? Ta kontakt med oss i planeringsgruppen via vårt kontaktformulär.

 

Fält som är markerade med * är obligatoriska

En kopia av dina svar kommer att skickas till den adress du angett.

Comments are closed